PADI Advanced Open Water Diver, Dykkekurs

Utforsking, Spenning og Erfaringer

Exploration, Excitement, Experiences

Det er dette Advanced kurset handler om! Du trenger ikke være erfaren eller ha mange dykk for å delta på et advanced kurs - kurset er lagt opp til å "gjøre deg mer erfaren", slik at du kan starte kurset rett etter Open Water kurset og bli tryggere i vannet samtidig som du lærer mer.

Det er også et smart kurs å hoppe på dersom dere ikke har dykket på en lang stund, eller er en av dem som tok Open Water, fikk sertifikatet og så fikk dere ikke tid mer... 

Kurset består av 5 dykk på 2 dager og ingen eksamen! :)

2 av dykkene ER obligatoriske, dette er Dypdykk (30m) og Undervannsnavigasjon. Da vi bor i Norge hvor halve året nesten kun består av nattdykk så ønsker vi også å legge dette inn som et av dykkene. De to siste dykkene blir gruppen enige om. 

Andre valgfrie dykk som kan nevnes er for eksempel;

Vrakdykk
Søk og Hev 
Tørrdrakt
Undervannsfoto
Båtdykk
Oppdriftskontroll
Naturalist
Nitrox
+ flere 

Peak Performance Boyancy (oppdriftskontroll) er absolutt et av dykkene vi anbefaler uavhengig av hvor mange dykk du har. Dette kurset vil gi deg en enormt bedre følelse i vannet når du har lært pustekontroll, og jo mer du praktiserer det desto mer glede vil dere ha på alle videre dykk OG luftforbruket deres vil reduseres kraftig :)

Vintertilbud på AOW kurset er 2490,-
Dette inkluderer 5 dykk og sertifisering.

Tillegg: Bokpakke (hvis ikke dere har fra før), kniv, kompass, lykt og SOS blinker.  

Neste kurs:
Kurskalender


For mer informasjon send en mail på kurs@dykka.no eller trykk her for å melde deg på! :D