NITROX DYKKER Kr 1690,-


Hvem bør ta dette kurset?

PADI Enriched Air Diver kurset er PADI’s mest populere emne kurs.
Hvorfor? 
Fordi dykking med nitrox gir deg lengre ikke-dekompresjons tid, spesielt på gjentatte dykk. Dersom det høres fristende ut å være nede lengre og komme seg fortere i vannet igjen på gjentatte dykk så bør du ikke nøle med å bli en nitrox-dykker! 

Dersom du er en PADI (Junior) Open Water Dykker, som er minimum 15 år gammel, så kan du delta på PADI Enriched Air / Nitrox -kurset.

-

-

-

Hva lærer jeg?

Du vil lære hvorfor det å dykke med luft som har et høyere oksygen og lavere nitrogen innhold vil gi deg lengre bunntid, sammen med ting du bør tenke på når det kommer til bruk av utstyr med nitrox. Via praktisk undervisning vil du lære følgende:

  • Hvordan man håndterer høyere oxygen nivå, fordeler og farer.
  • Øve på måling/analysering av oksygennivået i tanken din.
  • Stille inn dykkekomputeren din for dykking med oksygenberiket luft.
  • Opplæring i tabeller hvis ønskelig

Hvordan kan jeg starte undervisningen idag?

Ta turen innom Proff Dykk AS i Helganesveien og kjøp din bokpakke til kurset. Les gjennom boken og fyll ut kunnskapstesten bakerst i boken før kurset starter. 

Det er også mulig å få alt materiellet online, ta da kontakt på mail kurs@dykka.no og gi beskjed om at du ønsker denne muligheten så vil vi bestille opp innlogging til deg. 

Påmelding til kurs gjøres via vår hjemmeside.

Hva trenger jeg av utstyr?

Mesteparten av moderne utstyr og dykkekomputere kan brukes med oksygenberiket luft, men instruktøren din vil la deg vite dersom noe av det ustyret du har ikke er egnet. Hos oss bruker vi et membran-fyllesystem som gjør at ingenting av utstyret trenger å være oksygen-rengjort, men vi krever at dersom du skal bruke egen tank til nitrox/oksygenberiket luft så må tanken merkes med et nitrox klistremerke. Dersom du fyller nitrox et sted hvor de utfører partial trykk blanding så kan dette stedet kreve at tanken din er rengjort for oksygen. Du kommer til å trene på å bruke oksygen målere (analysatorer) og få info i forskjellige merkinger av tanker. 

Ta med din personlige dykkekomputer på kurset!

Hvordan er kurset lagt opp?

Kurset hos Proff Dykk AS er lagt opp som et "tørr-kurs" og blir gjennomført på en kveld. Oppstart klokken 17:00 og dere er vanligvis ferdige ca kl 21:00.
Dere møter opp på butikken klokken 17 med ferdig utfylt kunnskapstest i boka. Dere vil så få se en film og vi går gjennom kunnskapstesten og den praktiske delen sammen. I den praktiske delen så går vi gjennom fyllestasjonen og viser hvordan systemet fungerer og dere får selv analysere flasker og lære hvordan dere kan regne ut maks dyk og lignende.
Etter den praktiske delen vil dere få utdelt en kort eksamen som sjekker at dere har fått inn den kunnskapen som trengs for å dykke med nitrox. 

Pris

Pris for kurset er 1690 kr. Dette inkluderer sertifisering. I tillegg kommer bokpakke dersom du ikke har dette fra før. Dette kan kjøpes i papirformat i butikken eller som elearning digitalt. Pris for bokpakke er 390 kr uten tabeller og 490 kr med tabeller.

For eventuelle spørsmål, ikke vær redd for å sende oss en mail på kurs@dykka.no

Vel møtt! :D

PADI Nitrox EANx, Dykkekurs

Lær å dykke med oksygenberiket luft