PADI Deep Diver PADI Deep Diver - 40 m - 2 dager/4 dykk kr 2290,-

PADI Deep Diver kurs

Hvem bør ta dette kurset?

Det spennende dypet.

Det er noe spennende og mystisk når man utforsker dypere dykkesteder mens man dykker. Noen ganer er det er vrak som fanger din interesse dypere enn 18 meter, andre ganger kan det være vakre vegger, kamskjell eller bare følelsen av å være langt under havoverflaten.
Uansett hva som trigger deg, for å kunne utføre dykket trygt til 40 meter så bør du ta PADI Deep Diver emnekurs. 

Dersom du har fullført PADI Adventure Diver sertifikatet eller høyere, og du er minimum 15 år, så kan du delta på PADI Deep Diver kurset.

Hva vil du lære?

Treningen din begynner med å gå gjennom grunner for dypdykking og hvorfor det er viktig å kjenne sine egne begrensninger. I løpet av 4 dykk som du gjør sammen med din instruktør vil du gå gjennom følgende:

  • Utstyr spesialisert for dypdykking.
  • Planlegging av dypdykk, metoder for god buddykontakt og oppdriftskontroll.
  • Planlegging og håndtering av luftforbruk, hvordan håndtere dybderus og ting man må ta hensyn til med tanke på sikkerhet.

Det første dykket i dette emnekurset kan også regnes dom dyp-dykket til PADI Advanced kurset. Spør din instruktør hvordan dette fungerer.

Hvordan kan jeg starte læringen nå?

Kjøp en PADI Deep Diver bokpakke hos Proff Dykk AS når du melder deg på kurset. Les boken og svar på kunnskapstestene før kurset starter så er du godt forberedt til å planlegge dine dyp-dykk eventyr. 

Hva type utstyr kommer du til å bruke?

Du trenger en dykkekomputer eller dykketabell i tillegg til ditt vanlige dykkerutstyr.
Dykkelykt er også et must her i Norge da vi mister mye lys jo dypere vi går.
Loggbok

Hvordan er kurset lagt opp?

Kurset er lagt opp over to dager og 4 dykk.

DAG 1
Vi møtes på proffdykk klokken 10:00, fyller ut papirer  og går gjennom litt teori før vi pakker dykkerutstyret og drar ut til egnet dykkerplass.
Her utfører vi to dykk utifra plan vi har lagt under teorien. Maks dyp denne dagen er 30 meter. 

DAG 2
Vi møtes igjen på proffdykk kl 10:00, pakker utstyr og fulle tanker og beveger oss ut til egnet dykkested igjen. Maksdyp idag er 40 meter og vi kommer til å teste ut nød-dekompresjon og navigering under vann. Etter endt dykking drar vi tilbake til dykkesenteret for å ta bilder, fylle loggbok og papirer for sertifisering. 

Pris: 2290,-

Pisen inkluderer 4 dykk og sertifisering. Tillegg til pris er bokpakke på kr 290,-
Leie av utstyr er IKKE inkludert, men kan leies hos oss for en rabattert pris av 500 kr for kurset. (Dette gjelder Tørrdrakt m/hette, BCD og Ventilsett med komputer)

Har du spørsmål angående kurset så ikke nøl med å sende en mail til kurs@dykka.no

Ønsker du å melde deg på så kan du gjøre det her :)

Vel møtt!